24/7 bereikbaar op 06 30 34 88 54
Op dit moment heerst er in Nederland een Coronavirus (COVID 19) pandemie.
We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt. Voor het antwoord op de meest gestelde vragen verwijzingen we je naar de actuele informatie op de website van het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden) en ook interessant de landelijke site voor verloskundigen (www.deverloskundige.nl).

De belangrijkste klachten die kunnen duiden op een besmetting zijn koorts (lichaamstemperatuur van 38 graden Celsius of hoger) en klachten als keelpijn, hoofdpijn, verkoudheid, hoesten en/of benauwdheidsklachten. Denk verder goed aan de volgende hygiënische maatregelen:

1. Was je handen regelmatig
2. Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog
3. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
4. Schud geen handen
5. Houd sociale afstand

Verzoek rondom kraambezoek.
Wanneer je de komende weken kraamzorg van ons ontvangt hebben wij een dringend verzoek. In verband met het Coronavirus en de extra maatregelen die de overheid recent heeft genomen willen wij je uitdrukkelijk verzoeken om zeer beperkt kraambezoek te ontvangen en bij voorkeur geen bezoek wanneer onze kraamverzorgenden aanwezig is. Wanneer onze kraamverzorgende wel aanwezig is moet zij voldoende afstand kunnen houden (minimaal 1,5 meter).
Onze kraamverzorgenden doen er alles aan om de kraamzorg te kunnen blijven leveren die jij en je kindje en onze andere gezinnen nodig hebben. Bescherm niet alleen jezelf en je gezin maar ook onze kraamverzorgenden. De overheid verwacht dat zorgverleners aan het werk kunnen blijven en iedereen heeft de verantwoordelijkheid om te zorgen dat dit mogelijk is. Wij rekenen daarbij ook op jullie begrip & medewerking.

Intakegesprekken
Vanaf 1 juli 2021 zullen de intakegesprekken weer aan huis plaatsvinden. Wij zullen hiervoor een afspraak met je maken (rond de 32ste - 34ste week van de zwangerschap). Wanneer er klachten binnen het gezin zijn die passen bij Covid-19 dien je ons, voorafgaand aan de intake, hiervan direct op de hoogte te stellen.

over ons

LAVIDA Kraamzorg is opgericht in samenwerking met verloskundigenpraktijk FEMME. De verloskundigen van FEMME signaleerden in de praktijk de noodzaak van kwalitatief goede zorg tijdens de kraamperiode.
Enthousiast en gedreven als ze zijn hebben ze een kraamzorgorganisatie opgezet waar kwaliteit, service en hart voor de cliënt voorop staan.

De nauwe samenwerking tussen de kraamverzorgsters van LAVIDA Kraamzorg en een vast team verloskundigen van FEMME maakt onze dienstverlening uniek. Allemaal werken we volgens één beleid en zijn we goed op elkaar ingespeeld, wat jou de beste kraamzorg oplevert.

Onze kraamzorg

Professioneel: Alle kraamverzorgsters die via LAVIDA Kraamzorg werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg met veel passie voor het vak.

Wij willen rust en vertrouwen bieden. Daarom streven wij er naar dat je één kraamverzorgster in huis krijgt tijdens je hele kraamperiode, mits je hebt gekozen voor volledige zorg. Bij minimale zorg zullen wij ook onze uiterste best doen dit te regelen, maar zal dit moeilijker zijn te realiseren.

Altijd bereikbaar: Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact met ons opnemen, wij zijn altijd bereikbaar. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij komen bij je langs voor een intakegesprek.

De kraamzorg: De kraamverzorgster richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgster de zorg voor de ander gezinsleden en de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.


inloggen/uitloggen