24/7 bereikbaar op 085 - 050 80 82

over ons

LAVIDA Kraamzorg is opgericht in samenwerking met verloskundigenpraktijk FEMME. De verloskundigen van FEMME signaleerden in de praktijk de noodzaak van kwalitatief goede zorg tijdens de kraamperiode.
Enthousiast en gedreven als ze zijn hebben ze een kraamzorgorganisatie opgezet waar kwaliteit, service en hart voor de cliënt voorop staan.

De nauwe samenwerking tussen de kraamverzorgsters van LAVIDA Kraamzorg en een vast team verloskundigen van FEMME maakt onze dienstverlening uniek. Allemaal werken we volgens één beleid en zijn we goed op elkaar ingespeeld, wat jou de beste kraamzorg oplevert.

Onze kraamzorg

Professioneel: Alle kraamverzorgsters die via LAVIDA Kraamzorg werken hebben een gedegen, professionele opleiding gevolgd en bieden kraamzorg met veel passie voor het vak.

Wij willen rust en vertrouwen bieden. Daarom streven wij er naar dat je één kraamverzorgster in huis krijgt tijdens je hele kraamperiode, mits je hebt gekozen voor volledige zorg. Bij minimale zorg zullen wij ook onze uiterste best doen dit te regelen, maar zal dit moeilijker zijn te realiseren.

Altijd bereikbaar: Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week contact met ons opnemen, wij zijn altijd bereikbaar. Heb je vragen, neem dan contact met ons op. Wij komen bij je langs voor een intakegesprek.

De kraamzorg: De kraamverzorgster richt zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgster de zorg voor de ander gezinsleden en de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin optimaal genieten van de kraamtijd.


inloggen/uitloggen