24/7 bereikbaar op 085 - 050 80 82

kwaliteit

Certificaten

LAVIDA Kraamzorg is in het bezit van het HKZ-certificaat en is lid van de brancheorganisatie BO. Dat betekent dat we voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een werkend kwaliteitsmanagementsysteem. Met dit systeem wordt continu de kwaliteit van kraamzorg gemeten, geëvalueerd en verbeterd. Ook hebben we het babyfriendly certificaat verkregen, omdat we voldoen aan alle eisen die gesteld zijn voor het begeleiden bij borstvoeding.

Scholing en deskundigheidsbevordering

Al onze kraamverzorgsters staan geregistreerd in het kwaliteitsregister kraamverzorgenden. Daarnaast worden ze steeds bijgeschoold op diverse belangrijke onderwerpen. De kraamverzorgsters werken volgens protocollen en richtlijnen die continu actueel gehouden worden.

Cliënttevredenheidsonderzoek

Om onze kwaliteit te kunnen meten, is jouw mening essentieel. Daarom ontvang je na de kraamperiode een uitnodiging om mee te werken aan een enquête. We vernemen graag wat jij goed, en niet goed vindt aan onze zorg, zodat we continue onze zorg kunnen optimaliseren.

Privacy

LAVIDA kraamzorg heeft persoonlijke gegevens van je nodig om jou kraamzorg te kunnen bieden. Onze medewerkers houden zich daarbij aan de regels van de wet. Uitgebreide informatie hierover kun je lezen in ons privacyreglement.

Klacht

Wij streven kraamzorg van zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren zodat we aan jouw wensen kunnen voldoen. Mocht je toch niet tevreden zijn over onze kraamzorg, dan vinden wij het belangrijk dat je dit aan ons meldt, zodat wij onze zorgverlening kunnen verbeteren. Wij raden je aan dit zo snel mogelijk te bespreken met de kraamverzorgster. Een gesprek werkt vaak verhelderend. Mocht dit gesprek niet tot een bevredigende oplossing leiden neem dan contact met ons op. Lees verder.


inloggen/uitloggen